Четверг, 28.03.2024, 20:27
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Мій сайт

Меню сайту
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Апрель 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Друзі сайту
  • Диканська гімназія імені М.В. Гоголя
  • Вікіпедія
  • Дистанційне навчання інформатики
  • Уміти вчити:спільнота сучасних освітян
  • Програма Microsoft "Партнерство в навчанні"
  • Форум інформатиків Полтавщини
  • Сайт Полтавського ОІППО
  • Головна » 2017 » Апрель » 14 » Бронза у Всеукраїнскому конкурсі проектів з інформатики наша!
    09:06
    Бронза у Всеукраїнскому конкурсі проектів з інформатики наша!

       Для кожного вчителя найкращою подякою його вмінь та старань є високі результати участі власних учнів у різних конкурсах та змаганнях. Саме таку дяку мають усі вчителі Диканської гімназії імені М.В. Гоголя, адже наші учні продовжують демонструвати високі результати і на Всеукраїнських конкурсах із різних предметів.
    Одним із таких змагань є Всеукраїнський конкурс проектів з інформатики «Весела наука», який був започаткований у 2010 році. Він створений із метою підвищення інтересу учнів до вивчення інформатики, використання інформаційних технологій в освіті та надання можливості обдарованим школярам продемонструвати свої вміння та навички. У конкурсі беруть участь учні 6-11 класів з усіх куточків України. Організаторами конкурсу є школа-ліцей «Чорноморський» міста Одеса та Міжнародна школа «Меридіан» м. Київ, котрі забезпечують проживання та харчування учасників на період проведення фіналу. Під час конкурсу учасники знаходять нових друзів та отримують яскраві враження.

    У цьому році з 675 навчальних проектів, котрі були подані на конкурс, організаторами було відібрано 60 найкращих робіт з 6 категорій (по 10 в кожній). Всього участь брали представники з 72 населених пунктів, 281 навчального закладу. Тому 8 квітня фіналісти конкурсу разом із своїми вчителями інформатики зустрілися в школі-ліцеї «Чорноморський» міста Одеса, де відбувся захист робіт. Були представники, котрі брали участь 3-4 роки поспіль. З усіх проектів Полтавську область, в тому числі Диканський район, вперше представляла робота Мудренка Максима, учня 8-А класу Диканської гімназії імені М.В. Гоголя, керівник – вчитель інформатики Васильченко Богдан Миколайович у номінації рекламний ролик на тему «Мама – не просто слово».

    Завданням нашого відеопроекту було донести до кожної людини значимість матері, її любов, глибину страждань та переживань за свою дитину. Особливо в наш непростий час, коли молоді хлопці, захищаючи рідну Батьківщину, завдяки молитвам матерів повертаються додому живими.

    По закінченню захистів, організатори провели екскурсію містом Одеса, яку проводив сам директор школи-ліцею Стоянов Сергій Михайлович. Нам було показано визначні місця цього чудового міста. І навіть погода не могла учасникам зіпсувати настрій, бо організатори конкурсу провели все на високому рівні. А вже згодом, за вечерею, всі учасники мали змогу поспілкуватися між собою, з організаторами конкурсу, обмінювалися номерами телефонів, електронними скриньками. Вчителі-наставники, в свою чергу, мали змогу обмінятися досвідом роботи з іншими колегами Івано-Франківської, Київської, Харківської, Запорізької, Дніпровської, Полтавської областей тощо.

    Наступного дня, 9 квітня, відбулася церемонія нагородження учасників. У номінації рекламний ролик на тему «Мама – не просто слово» наша робота виборола почесне 3 місце. Максим Мудренко нагороджений бронзовою медаллю та дипломом ІІІ ступеня, учитель – подякою за відмінну підготовку вихованця до фіналу Всеукраїнського конкурсу проектів з інформатики «Весела наука».

    У подальшому організатори планують зробити даний конкурс уже на Міжнародному рівні, тому ми сподіваємося, що в наступні роки ми також будемо активно брати участь.

    Ми задоволені, що взяли участь у цьому проекті. Щиро вдячні організаторам проекту та всім, хто нам допомагав. Це адміністрація гімназії, учні, які брали участь у зйомці відео, а також сільський голова В.Будищ Покутня Христина Степанівна, що допомогла здійснити зйомки в Музеї українського весілля.

    Переглянути даний ролик можна у мережі Інтернет за адресою https://youtu.be/ssewiZ4Qhtg.

    Вчитель інформатики Богдан Васильченко

    Переглядів: 183 | Додав: bogdan_vasilchenko
    Всього коментарів: 0
    avatar